imi da Random.org un iphone 6 ?

Standard

Stiti cu totii despre lansarea celor mai noi modele de telefoane de la Apple si anume iPhone 6 si iPhone 6 plus, dar poate că nu stiati ca in Romania QuickMobile a asigurat lansarea imediata si achizitionarea telefoanelor prin precomanda astfel incat clientul roman a avut in mana telefonul la fel de repede cum l-a avut si clientul american. Acest lucru este un respect pe care QuickMobile il arata consumatorului roman si e totodata un semnal de normalitate care ne va asigura si pe viitor lansari ale produseleor cu cele mai noi tehnologii.
Quick Mobile s-a gandit si la cei care nu au reusit sa-si cumpere iphone si printr-un concurs la Cristi ne da prinlejul de a ne imprieteni cu random.org – cel care v-a stabili castigatorul, asa ca urmati-ma 😀 !

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Salut Andreea,
    Sunt Diana Isvoranu de la agentia „The Spirit” si va contactez din partea clientului nostru Quickmobile. In baza articolului scris de dumneavoastra despre Quickmobile dorim sa va adaugam in lista noastra de contacte. Pentru aceasta am nevoie de adresa dumneavoastra de e-mail. Va rog sa mi-o transmiteti la diana@thespirit.ro.
    Toate cele bune,
    Diana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s